Geçmişten Gelen Şövalye Kitabının Testini Online Çöz

GEÇMİŞTEN GELEN ŞÖVALYE KİTABININ SORULARINI ONLİNE OLARAK ÇÖZ

0
Oluşturma tarihi

GEÇMİŞTEN GELEN ŞÖVALYE

Sorularının hazırlanmasını istediğiniz kitabın adını en altta yorum bölümüne yazarsanız 24 saat içinde siteye yüklenecektir. E posta adresinizi yorum kısmına  yazmanıza gerek yoktur.

1 / 10

Geçmişten gelen mektup hangi yıla aittir?

A.1894

B.1904

C.1914

D.1924

2 / 10

Aşağıdakilerden hangisi kitabın kahramanlarından birisi değildir?

a) Kayla

b) Çağla

c) Yağız

d) Eris

3 / 10

Rauf’un haberciye ikram etmek için aldığı keki kim yapmıştır?

A.Rauf’un kız kardeşi

B.Rauf’un kendisi

C.Rauf’un kuzeni

D.Rauf’un teyzesi

4 / 10

İrene, Rauf’un nesidir?

a) annesi

b) teyzesi

c) kuzeni

d) kız kardeşi

5 / 10

Rauf ‘’… Halka Sokağı’nda’’ oturmaktadır? Boşluğa hangi kelime gelmelidir?

A.Gümüş

B.Demir

C.Altın

D.Halka

6 / 10

Habercinin ormanın derinliklerinde duyduğu ses hangi hayvana aittir?

a.Baykuş

b.aslan

c.kurt

d.yarasa

7 / 10

Habercinin dönüş bileti hangi geometrik şekilden adını almaktadır?

a) üçgen

b) silindir

c) altıgen

 d) beşgen

8 / 10

Haberci geldiğinde Rauf hangi kitabı okumaktaydı?

a) Sefiller

b) İki Yıl Okul Tatili

c) Mutlu Prens

d) Tom Sawyer

9 / 10

Haberci çocuğun adı nedir?

A.Eris

B.Hurdacı

C.Jak

D.İrene

10 / 10

Haberci kimin mektubunu Rauf’a        ulaştırdı?

a) Hurdacı

b) İrene

c) Jak

d) Eris

Skorunuz

The average score is 0%

0%

1.Habercinin ormanın derinliklerinde duyduğu ses hangi hayvana aittir?

a.Baykuş

b.aslan

c.kurt

d.yarasa

 

2.Habercinin dönüş bileti hangi geometrik şekilden adını almaktadır?

a) üçgen

b) silindir

c) altıgen

 d) beşgen

 

3) Haberci geldiğinde Rauf hangi kitabı okumaktaydı?

a) Sefiller

b) İki Yıl Okul Tatili

c) Mutlu Prens

d) Tom Sawyer

4) Haberci çocuğun adı nedir?

A.Eris

B.Hurdacı

C.Jak

D.İrene

 

      5) Haberci kimin mektubunu Rauf’a        ulaştırdı?

a) Hurdacı

b) İrene

c) Jak

d) Eris

 

6)Rauf ‘’… Halka Sokağı’nda’’ oturmaktadır? Boşluğa hangi kelime gelmelidir?

A.Gümüş

B.Demir

C.Altın

D.Halka

7) İrene, Rauf’un nesidir?

a) annesi

b) teyzesi

c) kuzeni

d) kız kardeşi

8) Rauf’un haberciye ikram etmek için aldığı keki kim yapmıştır?

A.Rauf’un kız kardeşi

B.Rauf’un kendisi

C.Rauf’un kuzeni

D.Rauf’un teyzesi

9)Aşağıdakilerden hangisi kitabın kahramanlarından birisi değildir?

a) Kayla

b) Çağla

c) Yağız

d) Eris

10) Geçmişten gelen mektup hangi yıla aittir?

A.1894

B.1904

C.1914

D.1924

 

geçmişten gelen şövalye kitap soruları,geçmişten gelen şövalye online test,geçmişten gelen şövalye testini çöz,geçmişten gelen şövalye ortaokul testi,geçmişten gelen şövalye değerlendirme testi

GEÇMİŞTEN GELEN ŞÖVALYE KİTABININ CEVAP ANAHTARI

1-A 6-A
2-C 7-C
3-B 8-D
4-C 9-C
5-A 10-B

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz