Lise İçin Beyaz Diş Kitap Testi ve Cevapları

BEYAZ DİŞ KİTABININ YAZILI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

beyaz diş yazılı soruları ve cevap anahtarı,beyaz diş yazılı soruları,beyaz diş değerlendirme testi,beyaz diş kitabını online çöz,beyaz diş testi online olarak çöz,beyaz diş indirmesiz test soruları

 

456
Oluşturuldu

BEYAZ DİŞ KİTABINI ONLİNE OLARAK ÇÖZ

Sorularının hazırlanmasını istediğiniz kitabın adını en altta yorum bölümüne yazarsanız 24 saat içinde siteye yüklenecektir. E posta adresini yazmanıza gerek yoktur.

1 / 10

Çirkin mi çirkin, sıska, ufak tefek bir gudubetin tekiydi. Zaten bu lakabı da onunla dalga geçmek için takmışlardı. Beyaz Diş romanından alınan yukarıdaki bölümde anlatılan kişi kimdir?

2 / 10

Aşağıdakilerden hangisi kurtların Bill ve Henry’nin kızaklarından yediği köpeklerden birinin adı değildir?

3 / 10

Beyaz Diş’in yavrularını doğuran köpek  hangisidir?

4 / 10

Kurt yavrusuna “Beyaz Diş” adını verip sahiplenen kişi kimdir?

5 / 10

Aşağıdakilerden hangisi Beyaz Diş romanındaki Scott’un aile bireylerinden birisinin adı  değildir?

6 / 10

Beyaz Diş, ilk kez mağaradan ayrıldığında hangi olayı yaşadı?

7 / 10

Beyaz Diş insanlar ile ilk kez nerede karşılaştı?

8 / 10

Bill ve Henry, köpeklerle birlikte çıktıkları yolculukta ne taşıyorlardı?

9 / 10

Aşağıdakilerden hangisi Boz Kunduz’un borcuna karşılık verdiklerin biri değildir?

10 / 10

Beyaz Diş beyaz insanlarla ilk defa hangi kentte karşılaşmıştır?

Puanınız

Ortalama puan şöyledir 66%

0%

1. Çirkin mi çirkin, sıska, ufak tefek bir gudubetin tekiydi. Zaten bu lakabı da onunla dalga geçmek için takmışlardı.

Beyaz Diş romanından alınan yukarıdaki bölümde anlatılan kişi kimdir?

A) Çirkin Betty
B) Yakışıklı Smith
C) Üçkağıtçı Tim
D) Sivri Kafalı Matt
E) Güzel Nichols

2. Aşağıdakilerden hangisi kurtların Bill ve Henry’nin kızaklarından yediği köpeklerden birinin adı değildir?

A) Şişko

B) Kurbağa
C) Baseek
D) Spanker

E) Tek Kulak

3. Beyaz Diş’in yavrularını doğuran köpek  hangisidir?

A) Cherokee

B) Collie
C) Dick
D) Kiche
E) Baseek

 


4. Kurt yavrusuna “Beyaz Diş” adını verip sahiplenen kişi kimdir?

A) Balık Dil
B) Üç Kartal
C) Oturan Boğa
D) Boz Kunduz

E) Hızlı köpek

5. Aşağıdakilerden hangisi Beyaz Diş romanındaki Scott’un aile bireylerinden birisinin adı  değildir?

A) Alice

B) Maud
C) Mary
D) Matt
E) Beth
6. Beyaz Diş, ilk kez mağaradan ayrıldığında hangi olayı yaşadı?
A) Avcılar tarafından vuruldu
B) Düştü ve bayır aşağı yuvarlanmaya başladı
C) Bir tuzağa yakalandı
D) Dişi bir kurtla karşılaştı
E) Yabani bir at sürüsüyle karşılaştı
7. Beyaz Diş insanlar ile ilk kez nerede karşılaştı?
A) Yeni doğduğu zaman
B) Yaralandığı zaman
C) Mağarada
D) Mağaradan ayrılıp su içmek için ırmağa İnince
E) Güzel Simit’ten kaçınca

8. Bill ve Henry, köpeklerle birlikte çıktıkları yolculukta ne taşıyorlardı?
A) Elmas – altın
B) Süs eşyası – porselen
C) İçki
D) Cenaze – tabut
E) İpekli kumaşlar
9. Aşağıdakilerden hangisi Boz Kunduz’un borcuna karşılık verdiklerin biri değildir?
A) Bir top kumaş
B) Bir ayı postu
C) 20 fişek
D) Kiche
E) 10 şişe şarap

10. Beyaz Diş beyaz insanlarla ilk defa hangi kentte karşılaşmıştır?
A) McGurry
B) Dawson
C) Fort Yukon
D) Klondike
E) Circle Town

BEYAZ DİŞ KİTABININ CEVAP ANAHTARI :
1-B,    2-C,    3-B,    4-D,    5-D,
6-B,    7-D,    8-D,    9-E,    10-C

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz