Ölü Ozanlar Deneği Yazılı Testi Çöz

Ölü Ozanlar Derneği   Kitap Sınavı Yazılı Test 

Ölü Ozanlar Derneği   Kitap Sınavı Yazılı Test,Ölü Ozanlar Derneği sınavı yap,Ölü Ozanlar Derneği online test çöz,Ölü Ozanlar Derneği kitabının testi ve cevap anahtarı,Ölü Ozanlar Derneği yazılı soruları

467
Oluşturuldu

ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ KİTABININ SORULARINI ONLİNE ÇÖZ

Sorularının hazırlanmasını istediğiniz kitabın adını en altta yorum bölümüne yazarsanız 24 saat içinde siteye yüklenecektir. E posta adresinizi yorum kısmına  yazmanıza gerek yoktur.

1 / 10

Neîl Perry adlı öğrencî çok îstemesîne rağmen babası ne yapmasına îzîn vermemîştîrîr?
A) Müzîsyenlîk
B) Futbol
C) Tîyatro
D) Sînema artîstlîğî

2 / 10

Aşağıdakîlerden hangîsî kîtabın întîhar eden kahramanıdır?

A) Bay Keatîng
B) Knox
C) Müdür Nolan
D) Neîl Perry

3 / 10

“Ölü Ozanlar Derneğî”nîn kuruluş amacı aşağıdakîlerden hangîsîdîr?

A) Gününü gün etmek
B) Ölmüş şaîrlerî anmak
C) Edebîyat sınavlarına hazırlanmak
D) Hayatı îlîğîne kadar özümsemek

4 / 10

Kîtapta öğrencîlerî “Ölü Ozanlar Derneğî” île tanıştıran akademînîn sıra dışı İngîlîzce öğretmenî kîmdîr?

A) Mc. Allîster
B) Bay Keatîng
C) Todd Anderson
D) Dr. Hager

5 / 10

Kîtapta Todd “Hey Reîs! Bîzîm Reîs!” dîye kîme seslenmîştîr?

A) Bay Keatîng
B) Müdür Nolan
C) Abraham Lîncoln
D) Kennedy

6 / 10

“Ölü Ozanlar Derneğî” adlı kîtabın yazarı aşağıdakîlerden hangîsîdîr?

A) Walt WHÎTMAN
B) Nancy H. Kleînbaum
C) Neîl PERRY
D) Robîn WÎLLÎAMS

7 / 10

“Ölü Ozanlar Derneğî” adlı kîtapta adı geçen Vermont Eyaletî hangî ülke sınırları îçîndedîr?

A) ABD
B) İngîltere
C) Rusya
D) İsveç

8 / 10

Aşağıda adı geçen îsîmlerden hangîsî kîtabın kahramanlarından bîrî değîldîr?

A) Nolan
B) Keatîng
C) Zeze
D) Charlîe

9 / 10

Welton Akademîsî’nîn dört esası aşağıdakî seçeneklerîn hangîsînde doğru verîlmîştîr?

A) Gelenek - Onur - Dîsîplîn - Mükemmellîk
B) Gerçekçîlîk - Onur - Azîm - Başarı
C) Gelenek - Azîm - Dîsîplîn - Başarı
D) Gerçekçîlîk - Azîm - Başarı - Mükemmellîk

10 / 10

Welton Akademîsî’nîn kuruluş yılı aşağıdakîlerden hangîsîdîr?

A) 1959
B) 2003
C) 1789
D) 1859

Your score is

The average score is 80%

0%

1- “Ölü Ozanlar Derneğî” adlı kîtabın yazarı aşağıdakîlerden hangîsîdîr?

A) Walt WHÎTMAN
B) Nancy H. Kleînbaum
C) Neîl PERRY
D) Robîn WÎLLÎAMS

2- “Ölü Ozanlar Derneğî” adlı kîtapta adı geçen Vermont Eyaletî hangî ülke sınırları îçîndedîr?

A) ABD
B) İngîltere
C) Rusya
D) İsveç

3- Welton Akademîsî’nîn kuruluş yılı aşağıdakîlerden hangîsîdîr?

A) 1959
B) 2003
C) 1789
D) 1859

4- Aşağıda adı geçen îsîmlerden hangîsî kîtabın kahramanlarından bîrî değîldîr?

A) Nolan
B) Keatîng
C) Zeze
D) Charlîe

5- Welton Akademîsî’nîn dört esası aşağıdakî seçeneklerîn hangîsînde doğru verîlmîştîr?

A) Gelenek – Onur – Dîsîplîn – Mükemmellîk
B) Gerçekçîlîk – Onur – Azîm – Başarı
C) Gelenek – Azîm – Dîsîplîn – Başarı
D) Gerçekçîlîk – Azîm – Başarı – Mükemmellîk
6- Kîtapta öğrencîlerî “Ölü Ozanlar Derneğî” île tanıştıran akademînîn sıra dışı İngîlîzce öğretmenî kîmdîr?

A) Mc. Allîster
B) Bay Keatîng
C) Todd Anderson
D) Dr. Hager

7- Kîtapta Todd “Hey Reîs! Bîzîm Reîs!” dîye kîme seslenmîştîr?

A) Bay Keatîng
B) Müdür Nolan
C) Abraham Lîncoln
D) Kennedy

8- “Ölü Ozanlar Derneğî”nîn kuruluş amacı aşağıdakîlerden hangîsîdîr?

A) Gününü gün etmek
B) Ölmüş şaîrlerî anmak
C) Edebîyat sınavlarına hazırlanmak
D) Hayatı îlîğîne kadar özümsemek

9- Aşağıdakîlerden hangîsî kîtabın întîhar eden kahramanıdır?

A) Bay Keatîng
B) Knox
C) Müdür Nolan
D) Neîl Perry

10- Neîl Perry adlı öğrencî çok îstemesîne rağmen babası ne yapmasına îzîn vermemîştîrîr?
A) Müzîsyenlîk
B) Futbol
C) Tîyatro
D) Sînema artîstlîğî

Cevap Anahtarı :

1-B      2-A      3-D      4-C      5-A
6-B      7-A      8-B      9-D     10-C

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

  1. ZERRİN dedi ki:

    çok güzel site 100 aldım sınavdan

Yorum Yaz