Tanrı Misafiri Kitabının Sorularını Online Çöz

TANRI MİSAFİRİ YAZILI SINAV TEST SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

32
Oluşturuldu

TANRI MİSAFİRİ KİTABINI ONLİNE ÇÖZ

Sorularının hazırlanmasını istediğiniz kitabın adını en altta yorum bölümüne yazarsanız 24 saat içinde siteye yüklenecektir. E posta adresinizi yorum kısmına  yazmanıza gerek yoktur.

1 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Rakım Efendi hangisidir?

2 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Bir İstifa metninde öğretmen istifadan sonra hangi mesleğe gidecektir?

 

3 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Şapka Duası metninde Nihat nasıl biridir?

4 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Afet kaç yaşındadır?

5 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Afet, Şeyh Nihani’nin evine niçin gelmiştir?

6 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Münzevinin Esrarı metninde Şeyh Nihani genç kıza ismin ne diye sorduğunda kız ne demiştir?

7 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde İbrahim Beyin evine gelen kişi hangisidir?

8 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde  huyunu değiştirdiği zaman Pakize’yi gezmeye çıkarmıştır. Onu son olarak nereye kadar götürmüştür?

9 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Hacı Ali Efendi İlyas’ı neden yanında götürdü?

10 / 10

Tanrı Misafiri adlı eserde Hacı Ali Efendi Hafız İlyas’ı gönderirken onu hangisine kadar götürdü?

Your score is

The average score is 75%

0%

tanrı misafiri kitap testi,tanrı misafiri yazılı soruları,tanrı misafiri online çöz,tanrı misafiri adlı kitabın soru ve cevapları,tanrı misafiri kitabıyla ilgili test,tanrı misafiri indirmesiz test çöz

1. Tanrı Misafiri adlı eserde Hacı Ali Efendi Hafız İlyas’ı gönderirken onu hangisine kadar götürdü?

a. Demirtaş İstasyonuna kadar
b. İstanbul’a kadar
c. Evine kadar
d. Kapıya kadar

2. Tanrı Misafiri adlı eserde Hacı Ali Efendi İlyas’ı neden yanında götürdü?

a. Onu sevdiği için
b. Gitmesine üzüldüğü için
c. İlyas Efendi kendisine gelmediği için
d. Saadetini görmek için

3. Tanrı Misafiri adlı eserde  huyunu değiştirdiği zaman Pakize’yi gezmeye çıkarmıştır. Onu son olarak nereye kadar götürmüştür?

a. Madam Kalyopiye götürdü
b. Evine götürdü
c. İnayet Seza’nın evine götürdü
d. Yürüyüşe götürdü

4. Tanrı Misafiri adlı eserde İbrahim Beyin evine gelen kişi hangisidir?

a. Ev sahibi
b. Doktor
c. Dilenci
d. Tanımadığı biri

5. Tanrı Misafiri adlı eserde Münzevinin Esrarı metninde Şeyh Nihani genç kıza ismin ne diye sorduğunda kız ne demiştir?

a. Kudsiye
b. Müeyyet
c. Afet
d. Pakize

6. Tanrı Misafiri adlı eserde Afet, Şeyh Nihani’nin evine niçin gelmiştir?

a. Onu görmek için
b. Diğer kadınlar gibi zengin olmak için
c. Kaybolduğu için
d. Dolaşmak için

7. Tanrı Misafiri adlı eserde Afet kaç yaşındadır?

a. 18’e yeni girmiştir?
b. 21’inden gün alıyordur?
c. 16 yaşındadır
d. 20’yi bitiriyordur.

8. Tanrı Misafiri adlı eserde Şapka Duası metninde Nihat nasıl biridir?

a. Yaşlı ve kötü biridir.
b. Yaramaz bir çocuktur
c. 15 yaşında bir delikanlı
d. 7 yaşında bir afacan

9. Tanrı Misafiri adlı eserde Bir İstifa metninde öğretmen istifadan sonra hangi mesleğe gidecektir?

a. Polisliğe
b. Doktorluğa
c. Fırıncılığa
d. jandarmaya

10. Tanrı Misafiri adlı eserde Rakım Efendi hangisidir?

a. 60 yaşlarında birisi
b. Genç bir delikanlı
c. Çok yaşlı bir adam
d. Mahalledeki bakkalın sahibi

TANRI MİSAFİRİ KİTABININ Cevap Anahtarı :

1.A      2.D      3.A      4.B      5.C
6.B      7.A      8.D      9.D     10.A

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz