Tom Amcanın Kulübesi Kitabının Soruları ve Cevapları Çöz

TOM AMCANIN KULÜBESİ KİTABININ YAZILI SINAV TEST SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

tom amcanın kulübesi yazılı soruları,tom amcanın kulübesi testi,tom amcanın kulübesi sınavı,tom amcanın kulübesi online çöz,tom amcanın kulübesi test ve değerlendirme sınavı

180
Oluşturma tarihi

TOM AMCANIN KULÜBESİ ONLİNE ÇÖZ

Sorularının hazırlanmasını istediğiniz kitabın adını en altta yorum bölümüne yazarsanız 24 saat içinde siteye yüklenecektir. E posta adresinizi yorum kısmına  yazmanıza gerek yoktur.

1 / 10

Tom Amcanın hayat görüşü aşağıdakilerden hangisi değildir?

2 / 10

Tom Amcayı satın alan Mister Ligri ona nasıl davranmıştır?

3 / 10

Mister Sen Kler’in ölüm nedeni nedir?

4 / 10

Eva ölmeden önce babasından nasıl bir istekte bulunmuştur?

5 / 10

Tücar, Tom Amca'yı kime sattı?

6 / 10

Tom Amca gemide kiminle tanışıp dostluk kurdu?

7 / 10

Elisa’nın çiftlikten kaçmasının sebebi nedir?

8 / 10

Tom Amca’nın yaşadığı çiftliğin sahibi nasıl bir insandır?

9 / 10

Tom Amca kimin kölesidir?

10 / 10

Tom Amca’nın Kulübesi kitabının yazarı kimdir?

Skorunuz

The average score is 71%

0%

1- Tom Amca’nın Kulübesi kitabının yazarı kimdir?

A) Jules Verne
B) H. Beecher Stowe
C) Eleanor H. Porter

D)Victor Hügo

2- Tom Amca kimin kölesidir?

A) Bayan Eliza
B) Bay Saymer
C) Mister Shelby

D)Mr. Ckaid

3- Tom Amca’nın yaşadığı çiftliğin sahibi nasıl bir insandır?

A) Çok iyi kalpli bir insandır.
B) Çok acımasız bir insandır.
C) Kimsenin sevmediği bir insandır.

D)Kötü biridir

4- Elisa’nın çiftlikten kaçmasının sebebi nedir?

A) Borcu olduğu için kaçmıştır.
B) Bay Şelbi ile kavga etmesinden dolayı kaçmıştır .
C) Oğlu Cimi’yi çiftlik sahibi sattığı için kaçmıştır.

D)Hazine bulduğu için

5- Tom Amca gemide kiminle tanışıp dostluk kurdu?

A) Mister Sen Kler
B) Ofelya
C) Küçük kız Eva

D)Hlairae

6- Tücar, Tom Amca’yı kime sattı?

A) Mister Sen Kler
B) Misis Meri
C) Misis Ofelya
D)Verta Berkabsadh
7- Eva ölmeden önce babasından nasıl bir istekte bulunmuştur?

A) Tom Amca’ya özgürlüğünü vermesini istedi.
B) Tom Amca’yı satmasını istedi.
C) Kendisini okula göndermesini istedi.

D)Hazinenin yerini söyledi

8- Mister Sen Kler’in ölüm nedeni nedir?

A) Köle tüccarları öldürmüştür.
B) Hastalanıp ölmüştür.
C) Bir kavgayı ayırmak isterken öldürülmüştür.

D)Çatıdan düştü

9- Tom Amcayı satın alan Mister Ligri ona nasıl davranmıştır?

A) Tom Amca’yı çok sevmiş ve ona yeni bir kulübe yapmıştır.
B) Tom Amca’ya çok kötü davranmıştır.
C) Tom Amca Mister Ligri’nin Çiftliğinden kaçıp özgür olmuştur.

D)Acımasızca davrandı

10- Tom Amcanın hayat görüşü aşağıdakilerden hangisi değildir?

A) Tüm insanları sevmek.
B) Bencil olmak
C) Yardımsever olmak

D)Paylaşımcı olmak

TOM AMCANIN KULÜBESİ KİTABININ CEVAP ANAHTARI  

1-B     2-C      3-A      4-C      5-C
6-A     7-A      8-C      9-B     10-B

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz