Yadanın Gizil Gücü Kitabını Online Çöz

YADANIN GİZİL GÜCÜ KİTABININ YAZILI SINAV TEST SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

140
Oluşturma tarihi

YADANIN GİZİL GÜCÜ ONLİNE ÇÖZ

Sorularının hazırlanmasını istediğiniz kitabın adını en altta yorum bölümüne yazarsanız 24 saat içinde siteye yüklenecektir. E posta adresinizi yorum kısmına  yazmanıza gerek yoktur.

1 / 10

Yada'nın dedesi Mehmet Bey hangi liseden mezun olmuştur?

2 / 10

Çinlilerin kurmuş oldukları örgütün yönetim merkezi hangi kentteydi ?

3 / 10

Apam'ı seven ve onunla evlenen Çinli kızın ismi nedir?

4 / 10

Gök Bilimleri Araştırma Kurumu başkanının ismi nedir?

5 / 10

Apam, liseyi bitirir bitirmez aşağıdaki hangi ülkeye gitti?

6 / 10

Çin devleti düşmanlarını güle eğlene tabandan çökertecekti. Bunun için öncelikle hangi örgütü yaptılar ?

7 / 10

Dünya genelinde düzenlenen bu yarışmadaki soru, tüm dünya insanlarına yöneltilmişti. Bu soru hangi ülkede bir robota hazırlatılmıştı?

8 / 10

Dünya çapında bir yarışma düzenlenmişti. Bu yarışma Apam hangi sınıfa geçince düzenlendi?

9 / 10

Yada'nın atının ismi nedir?

10 / 10

Yada'nın kedisinin ismi nedir?

Skorunuz

The average score is 71%

0%

 1. Yada’nın kedisinin ismi nedir?

A) Pamuk
B) Tekir
C) Duman
D) Bulut

 2. Yada’nın atının ismi nedir?

A) Yabgu
B) Fırtına
C) Küheylan
D) Altay

 3. Dünya çapında bir yarışma düzenlenmişti. Bu yarışma Apam hangi sınıfa geçince düzenlendi?

A) Lise üçe
B) Lise ikiye
C) Lise bire
D) Lise dörde

 4. Dünya genelinde düzenlenen bu yarışmadaki soru, tüm dünya insanlarına yöneltilmişti. Bu soru hangi ülkede bir robota hazırlatılmıştı?

A) Çin
B) Japonya
C) ABD
D) İngiltere

 5. Çin devleti düşmanlarını güle eğlene tabandan çökertecekti. Bunun için öncelikle hangi örgütü yaptılar ?

A) Beyin Göçü Örgütü
B) İnsan Çökertme Örgütü
C) Beyin Avı Örgütü
D) Bilim Avı Örgütü

 6. Apam, liseyi bitirir bitirmez aşağıdaki hangi ülkeye gitti?

A) Japonya
B) Çin
C) Kore
D) Amerika

 7. Gök Bilimleri Araştırma Kurumu başkanının ismi nedir?

A) Prof. Robinson
B) Prof. Henry
C) Prof. Steven
D) Prof. Luckett

 8. Apam’ı seven ve onunla evlenen Çinli kızın ismi nedir?

A) Juan
B) Ying
C) Miao
D) Shan

 9. Çinlilerin kurmuş oldukları örgütün yönetim merkezi hangi kentteydi ?

A) Pekin
B) Hong Kong
C) Şanghay
D) Wuhan

10. Yada’nın dedesi Mehmet Bey hangi liseden mezun olmuştur?

A) Amerikan Robert
B) Saint Joseph Fransız
C) Üsküdar Amerikan
D) Galatasaray

YADANIN GİZİL GÜCÜ
Cevap Anahtarı :

1-C   2-D   3-A     4-B    5-C
6-D  7-A    8-B    9-C    10-D

yadanın gizil gücü online çöz,yadanın gizil gücü kitap soruları,yadanın gizil gücü kitap testi,yadnın gizil gücü sınavı,yadanın gizil gücü kitabıyla ilgili test

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz